Banii pentru infrastructura calamitată

Rectificare cu noaptea în cap

Luni, la primele ore ale dimineții, aleșii județeni se vor întâlni în ședință extraordinară de a rectificare a bugetului cu banii primiți de la centru pentru reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de calamitățile de la sfârșitul lui iulie.
 

„Dorim să repartizăm fondurile în mod corespunzător și transparent. Vrem să ne apucăm de treabă, să nu avem doar discuții politizate legate de venirea banilor de la guvern”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Potrivit șefului administrației județene, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a confirmat o listă cu intervenții de urgență în valoare de 170 de milioane de lei, după care s-a solicitat reducerea acesteia la lucrări de 60 de milioane de lei. Domnia sa și-a exprimat convingerea că propunerile ordonatorului principal de credite, respectiv a CJ, vor fi avizate de membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență „astfel încât la rectificarea bugetară de luni banii să fie îndreptați în teritoriu”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: