„Există neconcordanțe care vor trebui corectate”

Situații neclare ale fondurilor pentru reconstrucția caselor afectate de inundații se înregistrează la Cacica și Arbore > Până luni, specialiști ai CJ vor întocmi un raport referitor la reconstrucția caselor afectate de inundații
 

Din cauza unor neconcordanțe privind reconstrucția caselor afectate de inundațiile din luna iulie, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, ieri, că a solicitat specialiștilor din instituție să prezinte, până luni, un raport referitor la execuția acestor case. Flutur a declarat într-o conferință de presă că CJ Suceava asigură asistență tehnică atât în ceea ce privește reconstrucția caselor, cât și refacerea infrastructurii de transporturi. Șeful executivului județean a arătat că sunt primari care trimit înapoi banii primiți pentru reconstrucția unor case. „Li s-au virat bani, dar trebuie să-i trimită înapoi, pentru că există unele necon-cordanțe care vor trebui corectate”, a spus Flutur, care a menționat că situații neclare se înregistrează în comunele Cacica și Arbore. Președintele CJ Suceava a mai anunțat că luni dimineața va fi organizată o ședință extraordinară a CJ Suceava, unde se va aproba programul de refacere a infrastructurii rutiere județene și comunale cu fonduri primite de la guvern. „Trebuie să ne apucăm de treabă. Vom face o repartizare transparentă”, a precizat Gheorghe Flutur. Guvernul a alocat pentru refacerea infrastructurii județene suma de 36 de milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: