Ce era de așteptat…

Petru Luhan face joncțiunea cu Consiliul Județean Suceava

Mult mediatizatul „om pe proiecte europene” din staff-ul de campanie al PD-L Suceava la alegerile locale, Petru Luhan, a câștigat concursul organizat de Consiliul Județean Suceava pentru desemnarea administratorului public al CJ. Șeful executivului județean sucevean, Gheorghe Flutur, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că Luhan a fost declarat câștigător în dauna unei doamne a cărei nume nu-l cunoștea președintele CJ.
 

El a anunțat că funcția, una absolut nouă în aparatul propriu al CJ, va avea atribuții speciale, cea mai importantă ur-mând a fi atragerea de fon-duri europene din progra-mele aflate deja în derulare sau din cele ce vor urma să fie finanțate. Prezența lui Luhan în preajma lui Gheorghe Flutur s-a făcut simțită la mijlocul campaniei din luna iunie, acesta fiind înfățișat într-o conferință de presă la sediul PD-L ca fiind marea surpriză în materie de tineri capabili din echipa președintelui CJ. Iar ieri, în conferința de presă, Gheorghe Flutur a spus că CV-ul noului administrator public este „impresionant” și că vine de pe un post de director al Petrom. Deocamdată, despre noul administrator public nu se știu foarte multe alte lucruri, însă este de așteptat ca el să se „dezgolească” în fața presei, odată cu intrarea pe funcție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: