PD-L Suceava finalizează astăzi lista candidaților pentru „parlamentare”

Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că formațiunea democrat-liberală suceveană va finaliza în cursul zilei de astăzi lista de candidați pentru alegerile parlamentare. „PD-L Su-ceava s-a așezat primul în tranșee și a făcut publice numele candidaților propuși. Vom avea o ultimă discuție miercuri, pentru confirmarea listei de candidați”, a precizat Flutur, apreciind declarațiile făcute luni de liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, ca fiind doar „speculații”.
 

„Este perioada speculațiilor”, a spus Flutur, care a negat că s-ar fi discutat ca Emil Hurezeanu să fie candidatul PD-L într-un colegiu din județul Suceava. În privința lui Silviu Prigoană, liderul PD-L a explicat că a fost doar o discuție „de principiu”. Până în prezent, au fost anunțați drept candidați PD-L deputații Dumitru Pardău, în colegiul Vatra Dornei, Romică Andreica, în colegiul Fălticeni-Est, și Eugen Uricec, în colegiul Suceava-Vest; fostul inspector școlar din guvernarea PSD, Mihai Vitcu pentru colegiul de Senat, Fălticeni, fostul șef al DSP Suceava din guvernarea PSD, Cristian Irimie, în colegiul pentru Camera Deputaților din zona Siret, actualul șef al IȘJ Suceava, Petru Carcalete, în colegiul de Senat Rădăuți, actualul subprefect demisionar, Orest Onofrei, în colegiul pentru Senat Suceava, medicul stomatolog Gabriel Gospodaru, în colegiul pentru Camera Deputaților Câmpulung Moldovenesc, omul de afaceri Ioan Bălan, în colegiul Suceava-Est, omul de afaceri Vasile Dediță, în colegiul Fălticeni-Vest, pentru Camera Deputaților, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, în colegiul pentru Camera Deputaților din Rădăuți-Vest și profesoara Paula Ciobâcă, pentru colegiul Rădăuți-Est.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: