Gheorghe Flutur mai are doi pui

Omul care are „pe conștiință” moartea a sute de mii de păsări din România, cu ocazia gripei aviare din 2006, are acum în grijă doi pui de turturică. Pasărea care în urmă cu câteva săptămâni și-a încropit un cuib între florile de pe pervazul de la geamul președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut pui și, de duminică, numărul păsărilor de la fereastra șefului executivului județean este de trei.
 

Deși glumele se țin lanț pe seama turturelelor de la geamul lui Flutur, acesta s-a arătat ieri extrem de încântat de evoluția sufletelor din imediata sa apropiere și a spus, mai în glumă, mai în serios, că „alții, timp de 16 ani nu au făcut mai nimic, iar eu fac pui după câteva luni de când sunt președinte!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: