Operațiune spectaculoasă a DIICOT Suceava, soldată cu 8 arestări în noapte

Tribunalul Suceava a operat în noaptea de sâmbătă spre duminică nu mai puțin de 8 arestări preventive de persoane, la propunerea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) Suceava.
 

Dosarul, care privește con-trabanda cu țigări la frontieră, conține nu mai puțin de 23 de învinuiți din zonele Brodina și Straja. Dintre ei, 9 au fost reținuți de procurori în seara zilei de vineri și prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Din datele pe care le avem, operațiunea DIICOT a fost una de anvergură, care a dislocat la frontieră întregi coman-douri de polițiști judiciari din cadrul MIRA, inclusiv un eli-copter. Misiunea s-a desfășurat după coordonatele flagrant – percheziție domiciliară – reți-nere, vânzolind, o noapte în-treagă, după preparative procedurale pregătite probabil luni de-a rândul, teritoriul cuprins între frontiera verde, parchet și instanță. Deși, ieri dimineață, șeful DIICOT, Marius Cazac, anunța remiterea unui comunicat în legătură cu acest caz, domnia sa s-a răzgândit după orele amiezii, propunând organi-zarea, astăzi, a unei conferințe de presă. Sperăm să nu se răzgândească din nou.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: