Turismul sucevean decade din cauza drumurilor naționale

Liderul județean al social-democraților suceveni, Gavril Mîrza, a declarat că din cauza infrastructurii de drumuri naționale din județul Suceava, s-a înregistrat un declin în turismul din județ, scăderea fiind de mai bine de 50% în ultimii ani.
 

Mîrza a apreciat că perspectivele de redresare în acest domeniu sunt mici în actualele condiții. El a spus, într-o conferință de presă, că gradul de ocupare a unităților turistice din județul Suceava a fost în acest an de 32% și consideră că principala cauză a declinului turismului este infrastructura de drumuri naționale. El a arătat că, pentru PSD Suceava, modernizarea infrastructurii rutiere este o prioritare și că în oferta electorală a partidului va fi introdusă și modernizarea E 85 de la Roman spre Siret și finalizarea DN 17, dar și încheierea unor contracte ferme cu constructorii de drumuri. „Tărăgănarea lucrărilor pe drumurile naționale a adus atingeri grave economiei județului Suceava”, a afirmat președintele organizației județene a PSD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: