Handbalului sucevean i-a mai venit suflul

Gheorghe Flutur a dat un miliard echipei CSU Bucovina

Echipa suceveană de handbal masculin, CS Universitatea Bucovina, a primit suma de 100.000 de lei din bugetul Consiliului Județean Suceava.
 

Anunțul a fost făcut joi, într-o conferință de presă, de pre-ședintele CJ, Gheorghe Flutur, care a mai spus cu această ocazie că în perioada urmă-toare va vira în contul echipei de handbal încă o sută de mii de lei. Șeful executivului județean a declarat că echipa joacă în momentul de față în prima ligă a țării și că se afla într-un impas financiar și merita să fie sprijinită. El a mai explicat că CSU repre-zintă actualmente o emblemă a Sucevei, după ce s-a clasat pe locul 5 în campionatul intern și s-a calificat într-o cupă europeană, pentru prima dată în istoria handbalului suce-vean. În luna noiembrie, CS Universitatea va juca împo-triva formației italiene Bolog-na United Team, în turul trei al Challenge Cup. Gheorghe Flutur a anunțat că adminis-trația județeană va ajuta fi-nanciar și alte ramuri spor-tive, între care, cu preponde-rență, fotbalul. El a spus că la reîntoarcerea din concediu a primarului Sucevei Ion Lungu, va stabili cu acesta modul în care Consiliul Județean ar putea să vină în sprijinul FC Cetatea. Tot cu primarul Ion Lungu șeful CJ Suceava va discuta și modalitatea de colaborare pentru a duce echipa CSU Buco-vina cât mai departe în Challenge Cup.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: