Din nou despre relațiile cu Germania

Cardinalul de Berlin, Georg Maximilian Sterzinsky, s-a întâlnit, joi, în Palatul Admi-nistrativ din Suceava, cu pre-ședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu care a discutat printre altele și despre proiectul privind turismul religios în Bucovina, legătura Sucevei cu Germania, dar și despre Bucovina.
 

Potrivit lui Gheorghe Flu-tur, cardinalul Sterzinsky a mai fost în Bucovina, în urmă cu 30 de ani, amintirile fiind destul de puternice după acea vizită. Președintele CJ a men-ționat că, în cadrul discuțiilor, cardinalul de Berlin s-a arătat mulțumit de intensificarea, în ultimii ani, a contactelor eco-nomice, culturale și spirituale cu Germania. Cardinalul de Berlin va celebra Sfânta Liturghie pri-lejuită de Sărbătoarea A-dormirii Maicii Domnului și va transmite un mesaj spe-cial pentru pelerinii catolici prezenți vineri, la Cacica, la Sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: