OJPC, la fitness

Sălile de gimnastică aerobică, fitness, forță au fost vizitate recent de insperctorii OJPC. În căutare de abateri de la legislația privind protecția consumatorilor, ei au constatat că niciuna dintre cele 6 săli din municipiu controlate nu avea afișat, conform normelor, un regulament de funcționare.
 

Administratorii acestor săli n-au băgat în seama nici obligativitatea de a avea în preajma fiecărui aparat disponibil clienților, instrucțiuni de folosire a lui precum și note ce pot avertiza asupra unui eventual grad de pericol. Au fost găsiți cu această ocazie un operator ce nu avea afișate tarifele serviciilor practicate, iar la un altul, ce avea și pro-duse cosmetice și de îngrijire corporală, creme de corp expirate sau fără etichete. Administratorii a 5 dintre cele 6 săli verificate au fost amendați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: