Razie în Bazar

9 sibieni, lăsați ieri fără țigările de contrabandă cumpărate
Ieri dimineață, timp de 4 ore, polițiști din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite prevăzute de legea 12/1990. Concret, cei în uniformă au efectuat o razie în Bazar.
 

Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoa-re de 6.800 lei. Au fost confiscate bunuri în valoare de 33.142 lei, din care 10.540 pachete de țigări (în valoare de 31.620 lei), 125 pa-chete de cafea (în valoare de 1422 lei) și 10 sticle de votcă. Exemplu: În urma exploatării unei in-formații, în parcarea Bazaru-lui, a fost identificat conducă-torul auto Vasile C., de 35 ani, împreună cu 8 persoane ce se aflau într-un autovehicul VW Transporter, toți din munici-piul Sibiu, având asupra lor cantitatea de 9.720 pachete de ți-gări de proveniență ucraineană. Verificările sunt continuate de lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) Suceava. (M.G.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: