Pentru sinistrații din județul Suceava

70.300 de lei de la Fundația Vodafone

Suma va fi folosită de Crucea Roșie locală pentru achiziționarea de alimente și materiale ce vor fi distribuite unui număr de 2000 de persoane
 

Filiala Suceava a Societății Naționale de Cruce Roșie, în parteneriat cu Fundația Vodafone România, își continuă acțiunile de ajutorare a victimelor inundațiilor. Aceasta din urmă a făcut o donație de 70.300 de lei, bani cu care Crucea Roșie Suceava va achiziționa produse alimentare (apă, orez, fasole, pateuri), precum și pături, săpunuri și materiale sanitare dezinfectante, ce vor lua drumul comunităților din județul Suceava afectate de ape. „Sperăm ca până la sfârșitul lunii aceste produse să fie achiziționate și distribuite și, în funcție de realitățile ce le vom identifica în teritoriu, să continuăm acțiunile de ajutorare”, a declarat Corneliu Florian Dediu, directorul filialei sucevene de Cruce Roșie. Octavian Pilă, director regional al Fundației Vodafone România, a precizat ieri că ajutoarele vor fi distribuite unui număr de 2000 de persoane, ce vor primi pachete individuale. „Acțiunea de față vine în completarea altora acțiuni similare, organizate de fundație în ultimii zece ani, în sprijinul categoriilor defavorizate sau cu ocazia altor evenimente de pe urma cărora populația a avut de suferit”, a afirmat reprezentantul Vodafone. Fundația a venit în sprijinul persoanelor afectate de inundații și prin punerea la dispoziție a numărului de SMS 874, unde se pot face donații de 2 euro – SMS, bani ce vor fi folosiți tot în pentru ajutorarea oamenilor din zonele inundate. Cu generozitate, Vodafone a acceptat și amânarea cu două săptămâni a plății abonamentelor utilizatorilor serviciilor sale ce locuiesc în aceste zone. Crucea Roșie Suceava a trimis săptămâna trecută ajutoare de urgență către opt localități ce au avut de suferit de pe urma inundațiilor. Ele au constat în cantități importante de apă, alimente, săpun, pături și materiale sanitare. Nu s-a stabilit încă exact către ce comunități vor pleca și cele ce vor fi achiziționate din banii Fundației Vodafone România. „ După evaluarea completă a situației în județ vom ști exact în ce localități vom distribui produsele. Intenționăm însă să ajutăm câte 200 de persoane din 10 comunități afectate și avem în vedere deja cele din Ulma, Brodina, Moldovița, Argel dar și altele din nordul județului”, a menționat Corneliu Dediu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: