Sondaj PD-L pentru desemnarea candidaților pe colegii uninominale

Vicepreședintele județean al PD-L, Ioan Bălan, a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că în zilele următoare, opinia publică județeană va fi obiectul unui sondaj comandat de formațiunea din care face parte.
 

Dl. Bălan spune că inițiativa are drept scop stabilirea candidaților care se situează cel mai bine în preferințele electoratului, menționând că Biroul permanent județean va stabili, astăzi, colegiile sondate. Viceliderul democrat-liberal a mai arătat că au fost consacrate mai multe criterii de care se va ține cont, printre acestea numărându-se notorietatea, seriozitatea, precum și compatibilitatea candidaților cu primarii și alegătorii din localitățile colegiului în care se vor înscrie în cursă. Rezultatele sondajului vor fi făcute publice.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI