PSD Suceava 2020

Directorul ASP acuză „o stare de tensiune” între primari și medici

În mai multe localități ale județului există o stare de tensiune între primari și medicii de familie care funcționează acolo, a declarat ieri directorul executiv interimar al ASP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu.
 

“Fiecare trebuie să-și facă treaba lui, astfel ca starea de sănătate a populației să nu fie pusă în pericol. Într-o localitate primarul a spus că a chemat medicul la ordine. Altul a spus medicului că trebuie să lucreze 24 de ore, să fie la dispoziția primarului. Asta înseamnă că primarii vor centre de permanență fără respectarea legii. E și ilegal și imposibil. Cred că o colaborare bună este și în interesul primarului și în cel al medicului ”. Dr. Lăzăreanu a mai spus că primarii nu trebuie să înțeleagă că medicul “e un bun agent electoral”. “Nu doresc atragerea medicilor pentru a face campanie electorală”, a conchis directorul ASP.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: