Solidaritate cu sucevenii aflați în suferință

Mai multe firme din țară s-au oferit să trimită ajutoare în materiale de construcții
În vederea sprijinirii sinistraților, Conducerea Consiliului Județean Suceava a deschis un cont la Raiffeisen Bank. În acesta sunt așteptate sponsorizări din partea agenților economici, precum și donații de la persoanele fizice din județ sau din țară.
 

Președintele Gheorghe Flutur a făcut un apel la solidaritate cu populația din zonele afectate de calamități, menționând că, deja, a fost înființat un dispecerat de preluare a materialelor de construcții. Până acum s-au primit oferte din Timiș, Dâmbovița, Brașov și Dolj, domnia sa precizând că, pe lângă acestea, preferabile sunt ajutoarele în bani, alimente neperisabile și îmbrăcăminte sau încălțăminte noi. Același apel a fost lansat și către instituții publice sau alte structuri care pot să „acorde un sprijin celor aflați în suferință”. Nu a fost uitată Direcția Silvică Suceava, care poate pune la dispoziție lemn de construcții case și împrejmuiri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI