Din cauza drumurilor impracticabile

14 localități din județ încă nu aveau ieri curent electric

E.ON informează că ieri, la ora 13, nu aveau curent electric consumatori din 14 localități din zonele Vicov, Straja, Brodina, Moldovița, Dornești și Putna, fiind 12 linii electrice aeriene de medie tensiune scoase parțial din funcțiune și 92 posturi de transformare nealimentate.
 

În continuare, 15 echipe ale E.ON Moldova Distribuție, împreună cu firme care execută lucrări pentru companie, acționează în zonele afectate de inundații, pentru remedierea avariilor. Încă mai sunt zone cu avarii unde nu se poate interveni, căile de acces fiind blocate fie din cauza podu-rilor rupte, fie a drumurilor încă acoperite de ape.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: