PSD Suceava cere anchetă pentru stabilirea vinovaților de inundarea Bazarului

Consilierul local Virginel Iordache, liderul organizației municipale Suceava a PSD, cere primarului democrat-liberal Ion Lungu să desemneze o comisie de anchetă care să verifice împrejurările care au dus, vinerea trecută, la inundarea Bazarului.
 

Dl Iordache este de părere că pătrunderea apei în spațiul comercial de pe malul râului Suceava este urmare a unei neglijențe de natură tehnică, infiltrările de la baza digului fiind considerate nesemnificative. „Este vorba despre lipsa unui ventil-clapetă de la evacuarea apelor menajere din Bazar, inundarea făcându-se prin supraplin, pe principiul vaselor comunicante, apa pătrunzând prin acest tub”, a spus Virginel Iordache, adăugând că persoanele vinovate trebuie trase la răspundere. Liderul social-democrat a ținut să precizeze că nu condamnă modernizarea Bazarului, ci modul în care aceasta s-a făcut, inclusiv pe seama taxelor și impozitelor plătite de comercianți. „Se investesc 3 milioane de euro din taxele și impozitele din Bazar, iar cei care lucrează acolo trebuie să beneficieze și de condiții pe măsură”, a explicat Virginel Iordache.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI