Pagube imense

Autoritățile locale, cele județene, reprezentanții ISU, ai Jandarmeriei, Poliției și Pompierilor au fost felicitate public în cursul dimineții de vineri, de subprefectul județului Orest Onofrei, care a apreciat eforturile făcute pentru ca în județul Suceava să nu se înregistreze nicio victimă umană în timpul inundațiilor de miercuri noaptea și ziua și noaptea de joi.
 

Onofrei a ținut să aprecieze modul în care comandamentele locale de intervenție au acționat în comunele cu probleme și a spus că a existat „o mobilizare generală destul de consistentă”, pentru a face față acestor inundații. Subprefectul s-a arătat nemulțumit de faptul că avertizarea venită de la nivel central în legătură cu precipitațiile la nivelul județului a fost una de Cod Galben și că realitatea a fost cu totul alta, apropiată de Codul Roșu. Onofrei a mai spus că, în cursul zilei de vineri, s-a început o analiză a pagubelor astfel încât să se facă o situație exactă a lucrurilor. „Estimăm că sunt pagube de mii de miliarde de lei vechi, până la ora asta. Cu mult mai mari decât în cazurile ce s-au înregistrat în județ în ultimii patru ani. Tot județul este foarte afectat”, a mai spus Orest Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: