Măsuri de urgență pentru județul Suceava

Subprefectul Orest Onofrei a cerut membrilor Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență să analizeze foarte serios și să găsească o soluție, cât mai repede, pentru a face posibil accesul în localitățile izolate de ape din județ.
 

Onofrei a spus, la primele ore ale dimineții de vineri, că situația inundațiilor este în mare parte sub control și că până acum singurele pagube sunt cele materiale. El a solicitat factorilor de răspundere să facă în așa fel încât în localitățile unde apele au distrus căile de acces să poată fi refăcută cel puțin o cale de a intra și ieși, astfel încât cazurile de urgență să poată fi rezolvate. „Acum nu avem cazuri foarte grave, oamenii sunt cât de cât în siguranță, dar pot apărea oricând situații de urgență, fie medicale, fie din cauza incendiilor”, a explicat Onofrei. El a anunțat că medicii au inceput vaccinarea persoanelor din zonele unde sunt probleme cu apa potabilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: