Cont pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații

Consiliul Județean Suceava anunță deschiderea unui cont pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații. Acesta este deschis la Raiffaissen Bank, Filiala Suceava, cu următorul număr: RO29RZBR0000060006485873.
 

Primele depuneri în acest cont au fost făcute de salariații Consiliului Județean. Pe această cale lansăm un apel către cei care pot să contribuie la ajutorarea celor în suferință, prin depuneri în numerar în contul sus-menționat. De asemenea, Consiliul Județean Suceava inițiază colectarea de donații materiale, constând în materiale de construcție, în vederea distribuirii acestora către cei în suferință. (Cristi Crețu)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: