Din dramele celor de dincolo de UE

Visând la Franța, un rus, aflat ilegal pe teritoriul României, a băut o săptămână încheiată în Bazarul din Rădăuți

> El a fost depistat accidental, în Baia, după ce a provocat scandal într-un magazin
Un rus aflat în mod ilegal pe teritoriul României a fost depistat întâmplător de polițiști, cu ocazia unui scandal pe care tot acesta îl provocase. Luat la întrebări, el le-a servit celor în uniformă povestea ultimelor sale 7 zile până a fi prins, o istorioară nu atât hazlie, cât înecată în… râuri de alcool. Și asta pentru că, atunci când a fost găbjit, băuse deja 7 zile încheiate.
 

Vladimir Ț., de 27 de ani, a trecut ilegal frontiera de stat, cu intenția de a ajunge în Franța. El a povestit polițiștilor cum s-a fofilat anevoie, la adăpostul întunericului, pe fâșia verde (probabil de teama celor de la fruntarii, cărora mașina dotată cu aparatură pentru termovizibilitate tocmai li s-a defectat… de câteva luni), cum a ajuns în municipiul Rădăuți, mâncând te miri ce, cum a poposit în zona Bazarului, unde s-a și aciuat, și cum a băut vreme de 7 zile, o săptămână întreagă carevasăzică, în așteptarea unei idei geniale, care să-l ducă în Hexagon și dincolo de imaginația confecționată de alcool. În Baia nu știa cum a ajuns și de ce a provocat, înspre miezul nopții, într-un magazin din localitate, ditamai scandalul. Ospitalieri, oficialii români i-au chemat și o ambulanță, să nu i se facă rău de la băutură, iar cadrele medicale i-au oferit și asistență de specialitate. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că Vladimir Ț. a executat anterior aventurii românești o pedeapsă de un an închisoare într-un loc de detenție din localitatea Kerson. Cetățeanul rus a fost preluat de către un echipaj al DPF Rădăuți în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: