Încă 80 de apartamente ANL în zona Metro

Municipalitatea suceveană a reușit să obțină aprobarea pentru construirea unor noi apartamente destinate închirierii. În urma unei vizite a primarului Ion Lungu în Capitală, Agenția Națională pentru Locuințe și-a dat girul asupra construirii a încă 80 de unități de locuit în amplasamentul din preajma Metro.
 

Edilul-șef spune că decizia trebuie să treacă și de comisia interministerială de profil, după care se vor face și ceilalți pași. „Sper ca toată procedura să fie încheiată până la finele anului, astfel încât să trecem efectiv la treabă”, a afirmat primarul, menționând că bugetul local suportă cheltuielile cu asigurarea utilităților. În perimetrul amintit sunt deja în curs de execuție 80 de apartamente ANL, precum alte 40 destinate chiriașilor evacuați din casele abuziv confiscate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: