Personalul ISU a salvat la timp o bătrână intrată în criză cardiacă

O femeie de 81 de ani a avut zile datorită intervenției personalului specializat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava. Singură într-un apartament situat în cartierul George Enescu, Silvia V. a intrat, ieri dimineață, în jurul orei 10, în criză cardiacă.
 

A avut putere doar să sune la 112, să ceară ajutor, echipajul specializat de descarcerare și un modul SIAMUD deplasându-se de urgență la locuința bătrânei. Pentru că era închisă în casă, iar femeia, în criză, nu putea ajunge la intrare, pompierii au deblocat ușa, personalul medical reușind să-i acorde, în timp util, primul ajutor bolnavei aflate, poate, în una dintre cele mai urgente situații. La ora 10.20, Silvia V. era deja în ambulanță, în drum spre Spitalul Județean, unde a fost consultată și internată pentru tratament.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: