PD-L Suceava i-a găsit deja pe cei 14 candidați

PD-L Suceava a desemnat, ieri după-amiază, în cadrul unei ședințe a Colegiului Director Județean, lista, în ordine alfabetică, din care partidul își va desemna candidații pentru cele 10 colegii de deputați și 4 de senatori, la alegerile generale programate a avea loc în toamna acestui an.
 

Lista remisă de democrat-liberali este următoarea: Andreica Romică, Badale Ioan, Balan Ioan, Carcalete Petru, Gheorghe Constantin, Gospodaru Gabriel, Ieremie Cristian, Mihalescu Dumitru, Onofrei Orest, Pardău Dumitru, Simeria Constantin, Uricec Eugen, Vatavu Marius și Vitcu Mihai. De remarcat ar fi că din listă nu lipsește subprefectul Orest Onofrei, chiar dacă el a încercat să deruteze presa locală în cursul zilei de miercuri. Atunci, președintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, l-a anunțat în calitate de candidat din partea PD-L Suceava, iar Onofrei s-a declarat surprins de anunțul făcut. Pe listă se află trei deputați, Uricec, Pardău și Andreica, și senatorul Constantin Gheorghe. În peri-oada următoare, PD-L Suceava va trebui să facă și cel de al doi-lea pas, repartizarea colegiilor, un moment foarte important în economia votului și a resurselor financiare pe care candidații trebuie să le arunce în lupta electorală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: