Hoți de pretutindeni, la furat prin magazinele din Suceava

Un furăcios din Oltenița a fost prins cu marfă furată dintr-o unitate și, spre seară, a mai încercat la una
Lui Gheorghe P., de 27 de ani, din Oltenița, numai nu i-a mers, miercuri, la dat cu „jula” prin unități comerciale din municipiul Suceava. Pe la ora 14.30, a încercat într-un prim hipermarket, de unde s-a străduit să fure vreo 40 de deodorante de mai multe mărci, în valoare de peste 370 de lei.
 

A fost „mirosit” însă de personalul de pază, iar marfa a fost recuperată. Deloc traumatizat de neșansă, Gheorghe P. s-a gândit să mai încerce o dată, seara, pe la 20.50, într-un al doilea hipermarket. Aici a preferat tot ceva produse cosmetice, dar și haine în valoare de aproape 350 de lei. A avut din nou ghinion, pentru că iar a fost reperat și a trebuit să dea marfa înapoi, după care a fost invitat să aștepte poliția. Ghinion curat a avut și Laurențiu H., de 28 de ani, cetățean de Capitală, care a încercat să se aprovizioneze cu țigări, dar fără să plătească, tot dintr-un hipermarket sucevean. Pe la ora 15, tot miercuri, agenții de pază l-au prins cum dădea „s-o taie” din unitate cu 4 cartușe de țigări și 8 periuțe de dinți, marfă ce valora circa 390 de lei. În ambele cazuri, furăcioșii voiajori au devenit titularii a două dosare penale, întocmite pentru furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: