Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurtmetraj „Roua”

Asociația Regională de Educare a Adulților Suceava (AREAS) organizează Festivalul Transfrontalier al Filmului de Scurtmetraj „Roua”, la Suceava, în perioada 24- 26 iulie 2008, și Cernăuți, Ucraina, pe 1 august.
 

“Această activitate dorește să le ofere tinerilor pasionați de arte vizuale din Suceava și Cernăuți posibilitatea de a crea un cadru de cooperare transfrontalieră în vederea accesului la cunoașterea culturii și valorilor specifice vecinilor de graniță, utilizând tehnica video”, a precizat AREAS, printr-un comunicat. Festivalul are loc în cadrul proiectului „Unind tinerii din Suceava și Cernăuți prin arta filmului”, din Programul de Vecinătate România-Ucraina. Au fost cooptați 14 tineri de la noi și 14 tineri ucraineni, care au prilejul de a colabora realizând producții video, ghidați de tematica “Cernăuți – 600”. Pe lângă activitatea ce ține de producția de film, festivalul va mai cuprinde sesiuni de jurizare ale producțiilor video trimise pentru concursul din cadrul Festivalului Transfrontalier al Filmului de Scurtmetraj, cu tema „Interculturalitate” ș.a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: