Ion Lungu aprinde speranța în sufletele iubitorilor de handbal

Challenge Cup începe să se arate la Suceava

Șeful executivului local sucevean, Ion Lungu, a anunțat că Primăria Suceava așteaptă să vadă care este necesarul de lucrări pe care sala de Sport a Liceului cu Program sportiv (LPS) din Suceava le are de realizat pentru ca echipa de handbal CS Universitatea Suceava să poată juca aici etapele pe care le are de desfășurat în Challenge Cup.
 

Primarul Lun-gu a spus, într-o conferință de presă, că, în măsura în care lista cu lucrările respective va fi definitivată, executivul local „va suporta cheltuielile ce tre-buie efectuate la LPS”, astfel încât sala să îndeplinească toate condițiile tehnice solicitate de Federația Internațională de Handbal pentru desfășurarea meciurilor de o asemenea natură. „Vrem să vedem în primul rând ce cheltuieli ar trebui suportate și apoi să găsim soluțiile cele mai bune”, a spus Ion Lungu. El și-a exprimat speranța că și sponsorii tradiționali ai echipei vor înțelege necesitatea implicării financiare mai consistente pentru atingerea dezideratului jucării meciurilor în Challenge Cup.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: