FC Cetatea

Cetatea își mută tabăra

Cetatea va pleca astăzi într-un stagiu montan de pregătire la Vatra Dornei. Cantonamentul se va întinde pe parcursul a zece zile și va fi destinat în principal acumulărilor fizice care să aducă echipa într-o formă optimă la startul campionatului.
 

Antrenorul Marian Pană nu și-a ascuns intenția de a disputa în această perioadă și două partide de verificare, printre adversarii vizați fiind Juventus Fălticeni și CFR II Cluj, formații ce și-au programat stagii de pregătire în aceeași locație. Tehnicianul „galben-albaș-trilor” va anunța în cursul di-mineții de astăzi și lotul de jucători pe care va fi deplasat la Vatra Dornei, o decizie finală în acest sens fiind luată după amicalul cu Poli Iași, dispu-tat aseară. Marian Pană nu și-a ascuns însă intenția de a re-nunța la câțiva fotbaliști care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în prima parte a pre-gătirilor, printre cei vizați fi-ind Irinel Ionescu și Alexan-dru Ifrim, cei doi aflându-se în probe la gruparea de pe Areni. Lista absenților va fi completată de Vasilică Dicher și Mihai Luca, jucători ce vor rata cantonamentul montan din pricina problemelor me-dicale. Trupa condusă de Marian Pană va reveni la Suceava spre sfârșitul lunii iulie, ultimele sesiuni de antrenamente urmând să fie efectuate în localitate. Cetatea va intra în focul competițiilor oficiale pe 12 august, în Turul II al Cupei României, patru zile mai târziu fiind programat și startul ligii secunde.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: