Un autoturism radiat din circulație în Germania „s-a împotmolit” la PTF Siret

În ziua de 15.07.2008, ora 15, la PTF Siret s-a prezentat, pentru a intra în țară, cetățeanul român T. Andrei, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în județul Botoșani, care conducea un autoturism înmatriculat în Germania.
 

La controlul efectuat de polițiștii de frontieră români, la care a participat și un expert german din cadrul Frontex, șoferul a prezentat documentele de călătorie și ale autoturismului, stârnind suspiciuni referitoare la documentele de proveniență ale mașinii. În urma verificărilor efectuate împreună cu organele specializate, a rezultat că autoturismul fusese radiat din circulație în Germania – ne-a informat scms de poliție Poroch-Serițan Ilie, ofițer de relații publice. În aceste condiții, față de T. Andrei s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație și conducere pe drumuri publice a unui autoturism neînmatriculat, acte premergătoare ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea soluționării spre cele legale. Persoanei în cauză i s-a permis intrarea în țară, autoturismul fiind transportat la domiciliu de către proprietar, pe o platformă – ne-a mai informat scms Poroch-Serițan Ilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: