Primăria percepe acorda servicii de asistență și reprezentare a persoanelor fizice

Consiliul Local Suceava a instituit taxe pentru acordarea de asistență și reprezentare în cadrul procedurilor de autorizare și înregistrare în Registrul Comerțului a persoanelor fizice autorizate, a întreprinderilor individuale și a întreprinderilor familiale.
 

Taxa de înregistrare la constituire este de 68 de lei, cea de înregistrare de mențiuni – 34 de lei, iar pentru asistența la radiere se percep 12 lei. În cazul sprijinului primit la redactarea acordului de constituire, persoanele interesate vor plăti 12 lei. Potrivit legii, primăriile pot să își constituie birouri de asistență și reprezentare a persoanelor fizice. De la abrogarea Legii nr.300/2004, prin efectul prevederilor OUG nr. 44/2008, înregistrarea în Registrul Comerțului nu se mai efectuează prin primăriile de domiciliu. Municipalitatea a eliberat, în 2005, 645 de autorizații, în 2006 – 344, iar anul trecut – 425. La începutul anului în curs, erau valabile 3000 de astfel de autorizații.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: