Fotbal

Goian a mai făcut un pas spre Sunderland

Telenovela creată în jurul transferului fundașului Dorin Goian în străinătate își consumă ultimele episoade după ce presa engleză a anunțat ieri că mutarea jucătorului sucevean la Sunderland este ca și rezolvată, totul fiind o chestiune de timp.
 

Disputat de grupări cu renume, precum Dinamo Kiev, Șahtior Donețk sau West Bromwich Albion, stelistul este foarte a-proape de a semna cu gruparea antrenată de Roy Keane. Publicația locală Sunderland Echo susține că deși Steaua a cerut de la formația engleză suma de 4,8 milioane de euro, în care este inclusă și TVA, cele două cluburi s-au înțeles într-un final la 3,83 de milioane de lire sterline, aproximativ 4 mili-oane de euro. Amănuntele contractuale, durata înțelegerii și salariul anual nu au fost încă stabilite, urmând a fi discutate de fotbalist și oficialii lui Sunderland în cursul acestei săptămâni. Mai mult, reprezentantul lui Dorin Goian în Anglia, Peter Harrison, cel care se ocupă de o parte dintre negocieri, a spus că fundașul român își dorește foarte mult să se transfere la gruparea britanică. „Lui Dorin i-ar plăcea foarte mult să joace la Sunderland. Este foarte interesat ca transferul să se realizeze și speră ca Steaua să-și dea acordul”, a declarat impresarul lui Goe pentru presa din Albion, care a mai notat că cei de la Sunderland speră să rezolve transferul în chiar începutul acestei săptămâni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI