Program de vară pentru copii

„Vacanța mare: altfel !”

XIBO-CENTER, în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, desfășoară un program de activități de petrecere a timpului liber adresat copiilor din clasele I-IV. În realizarea activităților sunt implicate cadre didactice aparținând Asociației Educatorilor din Suceava.
 

Xibo-activitățile propuse copiilor care fac parte din program se desfășoară zilnic, de luni până vineri, pe parcursul a 6 ore (11-17) și cuprind ateliere de comunicare, limbă engleză, fantezie, matematică distractivă, calculator, excursii în natură. Într-o atmosferă relaxată de vacanță, micii participanți își pot dezvolta abilitățile de comunicare, utilizare a calculatorului, își pot cultiva simțul practic, estetic și învață să respecte și să iubească natura. Un plus de atractivitate dat programului “Vacanța mare: altfel!” ține de spațiile deosebite ca amenajare și dotare puse la dispoziție de Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, respectiv sala de activități, laboratorul de informatică, sala de sport și sala de mese. Este o idee bună, care va continua până la mijlocul lunii august, idee venită în sprijinul părinților al căror timp liber nu coincide cu vacanțele copiilor și care își pot permite o cheltuială de 120 lei/săptămână (incluzând transport și masă). Pentru a beneficia de serviciile oferite de „XIBO-CENTER”, puteți contacta organizatorii la numerele de telefon 0723.625561, 0743.066770.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: