Tragedie la Dorna Arini

Veniți la distracție pe malul apei, doi tineri au sfârșit înecați în râul Bistrița > Pompierii le-au recuperat trupurile până la căderea întunericului
Doi tineri, de 18 și 17 ani, s-au înecat duminică în râul Bistrița, în dreptul localității Rusca, comuna Dorna Arini. Băieții veniseră pe malul apei la un grătar și o bere împreună cu mai mulți prieteni și totul părea a fi o zi și o seară perfecte pentru distracție.
 

După ora 18, cei doi tineri au intrat să se răcorească în Bistrița și au ales un loc mai în amonte. Au fost luați însă de curenți și au dispărut sub apele râului sub privirile îngrozite ale celor ce au apucat să vadă că nu mai apar la suprafață. Prietenii au înotat prin zonă, dar n-au reușit să dea de ei, așa că au cerut ajutor… A fost solicitată astfel echipa specială a Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei care, cu bărci pneumatice și căngi, a început căutările din locul unde cei doi băieți au fost zăriți ultima dată. Trupurile lor au fost găsite și scoase la mal acolo unde rudele și apropiații au așteptat finalul acțiunii militarilor, încheiată, de altfel, înainte de căderea întunericului. Unul dintre tineri era de prin părțile locului, celălalt venise să-și petreacă vacanța la bunici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: