Jandarmii stau cu ochii pe Zilele Humorului

Joi seară, militarii au potolit un localnic beat, care făcea ordine prin parc cu cuțitul
Un cuțitar beat a fost domolit joi seară de jandarmii ce au îngrijă ordinea publică de la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Humorului. După prima serie de manifestări, Mircea C., de 40 de ani, din localitate, s-a pus pe scandal pe la ora 21, în parcul din centrul orașului.
 

Întâlnindu-se acolo cu două persoane, s-a luat la ceartă cu ele, după care le-a amenințat cu un cuțit. Jandarmii n-au așteptat deloc, l-au imobilizat pe scandalagiu și, la prima “pipăială” corporală, i-au descoperit acestuia, ascunse în căptușeala hainei, alte două cuțite. Urmarea a fost cea firească, respectiv întocmirea pe numele lui Mircea C. a actelor premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de „port, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a cuțitului”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. 85 de jandarmi asigură, în perioada 10 – 13 iulie, cât durează sărbătoarea orașului Gura Humorului, măsurile de prevenire a încălcării normelor de conviețuire socială, monitorizarea și descurajarea grupurilor care tulbură ordinea și liniștea publică, precum și depistarea și sancționarea celor care săvârșesc fapte antisociale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: