Viceprimarul câmpulungean își așteaptă încă atribuțiile

Viceprimarul câmpulungean Mihăiță Negură (PD-L), care deține oficial funcția din 19 iunie, încă așteaptă să i se dea ceva de făcut la primărie și vine conștiincios la serviciu, deși nu are încă nicio atribuție clară. Prin municipiu au început să circule zvonuri potrivit cărora între primarul liberal Gabriel Șerban și vicele democrat-liberal ar exista un război al nervilor, iar viceprimarul nu a negat informațiile, dar a refuzat să facă vreun comentariu oficial.
 

Primarul Șerban a oferit însă explicația în prima întâlnire săptămânală cu presa din acest mandat. “Este adevărat că viceprimarul nu are încă atribuții oficiale, dar nu pentru că ar exista o animozitate între noi. Este o relație care cred că e bazată pe respect. Conform legii, viceprimarul este subordonatul primarului și atribuțiile sale se stabilesc prin delegare, de către primar. În ce mă privește, am considerat necesar și de bun simț să îi acord dlui Negură 30 de zile pentru acomodarea cu postura de viceprimar, cu aspectele ce țin de structură și de organizare. Până la sfârșitul lunii iulie, viceprimarul va primi primele sarcini, conform organigramei și legii. Sper ca dumnealui, ca viceprimar, să fie la înălțimea așteptărilor celor care l-au susținut pentru această funcție și să fie o pârghie de legătură mai eficientă a municipiului nostru cu conducerea Consiliului Județean Suceava”, a declarat primarul Gabriel Șerban.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: