PD-L Suceava își propune să câștige 6 mandate de deputat și 3 de senator

Romică Andreica a precizat că este exclusă orice înțelegere cu PSD, dar ar fi posibilă una cu un PNL la conducerea căruia să nu se mai afla Călin Popescu Tăriceanu și echipa sa
 

Vicepreședintele Organizației Județene a PD-L Suceava, Romică Andreica, a declarat, într-o conferință de presă, că această organizație va stabili, săptămâna viitoare, candidaturile pentru colegiile electorale din județ, urmând ca apoi să le transmită, spre aprobare, conducerii centrale a formațiunii. El a arătat că PD-L Suceava își propune să câștige la alegerile parlamentare din toamna acestui an 58% din voturi, astfel încât să obțină 6 mandate de deputat și 3 de senator din cele 10 mandate de deputat și 4 de senator existente în județ. Deputatul a precizat că deși din Statutul PD-L a fost scos paragraful potrivit căruia nu pot fi încheiate înțelegeri cu PSD, formațiunea liberal-de-mocrată exclude orice înțelegere preelectorală cu vreun alt partid, precum și o alianță postelectorală cu formațiunea social-democrată. „Nu în-seamnă că dacă nu e interzis este și permis. Nu ne propunem alianțe pre – sau postelectorale cu PSD”, a afirmat Andreica. El a adăugat că PD-L ar putea discuta o apropiere de PNL, doar după alegerile parlamentare și doar în condițiile în care la conducerea PNL nu se va mai afla echipa lui Călin Popescu Tăriceanu, care „a trădat Alianța D.A. și pe președintele Traian Băsescu”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: