„Îmi cer scuze tuturor șoferilor grăbiți…”

Primarul Marius Ursaciuc le sugerează celor (eventual) deranjați de restricțiile de circulație din Humor să participe la Zilele Orașului
Primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat, ieri, că circulația autovehiculelor va fi redirecționată de la intrarea în oraș pe trasee ocolitoare, precizând că echipaje de poliție vor asigura fluidizarea traficului rutier. Ursaciuc a informat, totodată, că această restricție va fi menținută pe toată perioada desfășurării „Zilelor Humorului”, adică de miercuri după-amiaza până luni.
 

Primarul a explicat că în condițiile în care o mare parte dintre manifestări sunt organizate în zona centrală a orașului, unde se așteaptă mii de participanți, iar principala scenă unde vor fi susținute diferite spectacole este amplasată în zona sensului giratoriu din centrul localității, s-a decis limitarea accesului autovehiculelor în zonă pentru a se evita producerea unor accidente. „Îmi cer scuze tuturor șoferilor grăbiți, dar sper ca bucuria celor care vor fi prezenți la manifestări să compenseze momentele de disconfort create”, a declarat primarul și le-a recomandat celor care nu rezistă acestui trafic să parcheze mașina într-un loc permis și să participe la festival. „Toată lumea va fi câștigată”, a asigurat primarul. În ceea ce privește locurile de cazare în zonă, Marius Ursaciuc a precizat că acestea sunt în cea mai mare parte reținute, dar că se pot face cazări și la pensiunile din comunele limitrofe. Zilele orașului Gura Humorului se vor desfășura de joi până duminică și vor cuprinde, în premieră, un concurs de preparat sarmale, un parc tematic al tradițiilor, un festival folcloric, un regal de bere, dar și concerte cu Francesco Napoli, No Mercy sau Bad Boys Blue.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: