Reprezentantul în România al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați, în vizită la DFP Rădăuți

Direcția Poliției de Frontieră Rădăuți a fost vizitată ieri de Machiel Solomons, reprezentantul în România al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), ne-a comunicat scms. Poroch-Serițan Ilie.
 

Comisarul-șef de poliție Ion Pop, directorul Direcției Poliției de Frontieră Rădăuți, a prezentat cu această ocazie activitatea desfășurată în cadrul instituției, modul cum se efectuează supravegherea și controlul frontierei de stat, cooperarea cu grănicerii ucraineni, precum și alte probleme privind managementul frontierei. Vizita a inclus și discutarea problematicii migrației și azilului la nivelul D.P.F. Rădăuți, precum și modalitățile de procesare practică a solicitărilor de azil formulate în zona de competență. Activitatea a continuat la I.J.P.F. Suceava, cu prezentarea PTF Siret, unde a fost descris modul în care se efectuează controlul la frontieră conform cerințelor UE, prezentarea logistică din dotare, precum și modul de cooperare cu instituțiile care desfășoară activități în cadrul punctului de trecere a frontierei de stat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: