Handbal, Liga Națională

CS Universitatea pleacă azi în cantonament la Vatra Dornei

După două săptămâni în care s-au antrenat în Suceava, componenții echipei locale de handbal masculin vor pleca astăzi într-un stagiu de pregătire centralizată la Vatra Dornei. Sub comanda antrenorului-jucător Leonard Bibirig, universitarii vor rămâne în stațiunea montană până la data de 17 iulie, urmând ca după alte cinci zile să plece în cantonament în Ungaria, acolo unde CS Universitatea va disputa și câteva meciuri amicale. Printre adversarii sucevenilor se numără și formația maghiară Veszprem, câștigătoarea din acest an a Cupei Cupelor.
 

Au venit Șerban Matei și Florin Acatrinei La antrenamentul de ieri dimineață au participat și cei doi juniori veniți de la LPS Piatra Neamț, interul dreapta Florin Acatrinei și pivotul Șerban Matei. La Piatra Neamț, cei doi handbaliști, ambii născuți în 1989, i-au avut antrenori pe soții Răzvan și Adina Cama. “Am ales să vin la Suceava pentru că CS Universitatea este o echipă serioasă și de perspectivă. De asemenea, antrenorii sunt renumiți în țară. Sunt nerăbdător să joc pentru noua mea echipă și să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Florin Acatrinei. La rândul său, Șerban Matei a precizat că “renumele profesorilor Petru Ghervan și Leonard Bibirig” a fost principalul motiv pentru care a decis să se transfere la Suceava. Noul pivot al universitarilor a mai adăugat și faptul că “obiectivele îndrăznețe pe care și le propune an de an echipa suceveană au contat în luarea unei decizii”. Totodată, Șerban Matei a regăsit la Suceava cunoștințe mai vechi precum Ignat, Bursuc, Dospinescu sau Spiridon.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI