Admiterea la liceu, a doua etapă

Azi e ultima zi de înscriere pe locurile rămase în licee și SAM, până ieri, fiind înscriși 94 de elevi suceveni rămași nerepartizați în prima etapă și 2 din alte județe. Ei vor intra în a doua repartizare computerizată, din 12 iulie, pentru care sunt disponibile peste 700 de locuri, din care 109 la învățământ liceal, restul la SAM.
 

Cele mai multe locuri rămase sunt la grupurile școlare din Iacobeni, Dorna Candrenilor, Broșteni. În municipiul Suceava, mai sunt 7 locuri la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, 15 locuri la Colegiul de Informatică „Spiru Haret”. La Liceul „Lațcu Vodă” din Siret la profilul filologie-ucraineană mai sunt 9 locuri, iar la Grupul Școlar „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, 12 locuri. După prima repartizare computerizată, 131 de elevi din județ au rămas pe dinafară deoarece nu au pus suficiente opțiuni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: