Un electrician al ACET a fost găsit decedat la Stația de epurare

Inspectorul-șef adjunct al ITM, Dorin Mihăilă, precizează că nu există suspiciuni de electrocutare sau intoxicare cu gaze provenite de la Stația de epurare, moartea putând surveni unei afecțiuni cardiace
 

Un muncitor al ACET Suceava a fost găsit fără urme de viață la locul de muncă în seara zilei de 6 iulie. Evenimentul a fost înregistrat duminică, victima numindu-se Viorel Goloca, în vârstă de 53 de ani, electrician cu vechime în funcție de 29 de ani. Inspectorul-șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Dorin Mihăilă, spune că, potrivit conducerii societății de utilități comunale, la ora 20, la Stația de epurare a apelor uzate din Lunca Sucevei, Goloca a fost găsit decedat în atelierul electric, ca urmare a unui stop cardio-respirator. „Noi am început cercetarea evenimentului și vom vedea care sunt concluziile asupra cauzelor care au provocat moartea muncito-rului”, a spus dl Mihăilă. Inspectorul-șef adjunct precizează că nu există suspiciuni de electrocutare sau intoxicare cu gaze provenite de la Stația de epurare, moartea putând surveni unei afecțiuni cardiace. „Noi urmăm procedura, orice eveniment produs pe raza unui angajator fiind cercetat de inspectorii ITM”, a explicat Dorin Mihăilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: