După gratii pentru furt și cercetat pentru viol urmat de moartea victimei

Ucigașul Danielei Bucevschi, de 18 ani, din Pătrăuți, a „ciripit” sincer în fața procurorilor, despre omorul de la Burdujeni și despre alte două violuri de care era bănuit
 

Din închisoare, unde a început să ispășească deocamdată doar pedeapsa de 1,6 luni pentru furt, la care a fost condamnat, Maricel Brânză, ucigașul Danielei Bucevschi, va fi cercetat pentru viol urmat de moartea victimei. Infrac-țiunea îi vestește criminalului încă 25 de ani de detenție, din păcate maximum de pedeapsă prevăzut de legislația din România. „Conform concluziilor provizorii ale medi-cului legist, moartea victimei a fost violentă și s-a datorat insuficienței respiratorii acute consecutivă asfixiei mecanice prin comprima-re cervicală – comprimarea cervicală s-a putut produce prin strangulare prin intermediul unui laț. Totodată, medicul legist a identificat și fractura piramidei nazale cu aspirat de sânge intragastric și intrapulmonar, precum și exis-tența pe corpul victimei de fisuri anale care sugerează preexistența unui raport sexual”, scrie în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Violențele au fost recunos-cute, de altfel, de agresorul de 23 de ani. Brânză n-a încercat în timpul audierilor niciun fel de tertip. El a „ciripit” în fața pro-curorilor despre tot ce a făcut până i-a luat viața tinerei de 18 ani, ba chiar și despre cele două violuri, unul săvârșit la Botoșani și încă unul la Suceava, de care era bănuit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: