Minorul dispărut la Rădăuți a fost găsit aproape de Gara Burdujeni

R.G., băiețelul de 6 ani dispărut miercuri de la locuința lui din Rădăuți, a fost identificat de polițiști la 24 de ore după dispariție. Plecat miercuri, pe la ora 11, să se joace afară, copilul s-a făcut nevăzut și degeaba l-au căutat părinții și polițiștii până a doua zi în zori prin Rădăuți.
 

L-au găsit însă, câteva ore mai târziu, în apropierea Gării Burdujeni, sănătos, întreg și fără leziuni, băiețelul fiind apoi predat părinților. Și dacă tot i-a venit inima la loc ca și-a găsit copilul dispărut, polițiștii i-au putut aplica mamei, conform Legii 61/1991, o amendă contravențională pentru că nu l-a supravegheat când trebuia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: