Serviciul de înmatriculări auto și de eliberare a permiselor ar putea funcționa în Lunca Sucevei, într-un spațiu privat

Aceasta doar în cazul în care Ministerul Internelor și Reformei Administrative nu va susți-ne financiar construirea sau cumpărarea unui nou sediu pentru instituția respectivă
Serviciul de înmatriculări auto și de eliberare a permi-selor din județul Suceava ar putea să își desfășoare activitatea pe platforma Complexului comercial Iulius Mall, complex care urmează a fi inaugurat în toamnă, în Lunca Sucevei.
 

Prefectul Ștefan Alexandru Băișanu a anunțat, ieri, că a avut o întrevedere cu Iulian Dascălu, reprezentantul sucevean al supermarketului, acesta fiind de acord ca, imediat după finalizarea lucrărilor, să pună la dispoziție autorităților un spațiu adecvat, pentru care nu se va plăti chirie. „Salut inițiativa sectorului privat de a sprijini administrația publică locală, în identificarea de soluții la problemele cetățenilor județului Su-ceava”, a subliniat dl Băișanu, adăugând că se va merge pe această variantă doar în cazul în care Ministerul Internelor și Reformei Administrative nu va susține financiar construirea sau cumpărarea unui nou sediu pentru serviciul respectiv. Reprezentantul Guvernu-lui în teritoriu afirmă că Iulius Mall poate oferi spații generoa-se și o parcare, iar, astfel centrul Sucevei ar putea fi degrevat de a-glomerația în trafic și la staționare. Reamintim că, după o recentă întâlnire din Capitală, ministrul de Interne, Cristian David, a promis că, la rectificarea din august, va disponibiliza fondurile necesare achiziționării sau construirii unui sediu pentru Serviciul de înmatriculări auto și de eliberare a permiselor auto de la Suceava. În prezent, deși adresabilitatea este de aproximativ 850 de cetățeni/zi, instituția funcționează în condiții improprii, în două foste garaje. Șeful Internelor a promis, de asemenea, că va analiza și posibilitatea înființării unui punct de examinare pentru obținerea permiselor auto în zona de munte a județului, la Vatra Dornei sau la Câmpulung Moldovenesc. Acesta este mai mult decât util, ținând cont că unii candidați trebuie să parcurgă distanțe mari pen-tru a ajunge în municipiul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: