Sălbaticul criminal și violator al Danielei Bucevschi nu este încă de găsit

La patru zile după ce Daniela Bucevschi din Pătrăuți a fost victima uneia dintre cele mai odioase fapte petrecute vreodată în Suceava, polițiștii n-au reușit încă să dea de urma autorului.
 

În căutarea celui care a violat-o, batjocorit-o, strangulat-o și omorât-o pe tânăra de 18 ani, apoi a părăsit-o pe dealul de la ieșirea din Suceava spre Plopeni, a fost mo-bilizat un număr impresionant de anchetatori, care, imediat ce au vreun indiciu, bat drumurile județului pentru confirmarea sau infirmarea lui. Zeci de polițiști și mai mulți procurori criminaliști fac asta de duminică noapte, în acest timp unii dintre ei abia apucând să fure câteva ore de somn. „Am oameni care au dormit doar 3-4 ore și azi sunt iar în teren”, a declarat comisarul-șef Mircea Smoleac, adjunctul comandantului IJP Suceava. În ciuda eforturilor, sălbaticul criminal și violator al Danielei Bucevschi nu este de găsit, chiar dacă pe lista suspecților se află deja câteva persoane, „specializate” în infracțiuni cu violență de natura celor întâmplate duminică noapte. Fata a fost găsită moartă, aproape goală, cu semne clare pe corp că ultimele ei clipe de viață s-au scurs în chinuri groaznice. Înainte de a muri, tânăra a fost bătută cu sălbăticie, violată și supusă la perversiuni sexuale, legată de mâini și de gât și apoi strangulată – un cumul de acte de o violență greu de întâlnit chiar printre infractorii cu state vechi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: