Prefectul Băișanu îi somează pe primari să constituie noile comisii de fond funciar

Reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că în domeniu este foarte mult de lucru, edilii leneși, indiferent de culoarea politică, urmând fi drastic sancționați
 

Conducerea Prefecturii Suceava cere tuturor primarilor din județul Suceava să procedeze, cât mai grabnic, la constituirea noilor comisii locale de fond funciar. Prefectul Ștefan Alexandru Băișanu a lansat această solicitare ieri, într-o conferință de presă, transmițându-le noilor edili-șefi, ca și celor rămași în funcție, să convoace, cât mai rapid, respectivele structuri în prima ședință. Prefectul spune că în județ există încă foarte mult de lucru la legile fondului funciar și că, de aceea, timpul nu trebuie pierdut. Domnia sa a ținut să atenționeze că, dacă nu își vor face datoria, șefii administrațiilor locale sunt pasibili de sancțiuni. „Le garantez acestor primari că, în condițiile în care nu vor face treabă așa cum prevede legea, voi trece la măsuri drastice, fără a mă uita de la care partid provin”, a pus în vedere prefectul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: