Pe linie de ordine și siguranță publică

Nu mai mișcă nimic în județ fără cooperarea jandarmilor
Al doilea trimestru de activitate al Inspectoratului Județean de Jandarmi pe anul 2008 a ieșit cu minus la capitolul sancțiuni contravenționale aplicate, dacă ar fi de comparat cu aceeași perioadă a anului trecut.
 

În lunile aprilie, mai și iunie, conform cifrelor din raportul prezentat ieri presei de comandamentul IJJ, jandarmii n-au găsit cui să aplice nici 2000 de sancțiuni, scăderea fenomenului pe tot județul fiind calculată la circa 27%. Infracțiunile constatate în acest interval au fost 84, fiind ridicate de la diferite persoane, în vederea confiscării, bunuri în valoare de aproape 54.000 lei. Pe plus sunt, însă, în aceeași statistică, acțiunile în care alte instituții au avut nevoie de sprijinul jandarmilor suceveni în exe-cutarea diferitelor controale comune. Poliția Suceava, DIICOT, Direcția Generală Anticorupție, Direcția Silvică, ITRSV, AJVPS, Gar-da de Mediu, Protecția Consumatorilor, DSVSA, Serviciul pentru Străini le-au solicitat cooperarea pe durata a 452 de acțiuni, semn clar că fără jandarmi începe să nu mai „miște” nimic în județ când este vorba de ordine și siguranță publică.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI