Încă o „recoltă” de muniție veche adunată de pirotehniști

Echipa Pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a fost din nou chemată să intervină, pentru a doua oară în doar patru zile, pentru asanarea de muniție rămasă neexplodată din timpul celui de al Doilea Război Mondial.
 

De această dată, solicitările au venit de la Bogdănești și din Suceava, pe strada Aurel Vlaicu, unde s-au găsit un proiectil exploziv calibrul 45 mm și, respectiv, două corpuri proiectil explo-ziv calibrul 76 mm, un corp proiectil exploziv calibrul 150 mm și un ampenaj de bombă explozivă de aruncător, calibrul 82 mm. Muniția a fost ridicată și transportată în siguranță.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI