Handbal, Liga Națională

Nouă proaspăt licențiați la CS Universitatea Suceava

Reuniți lunea trecută, componenții echipei locale de handbal au avut programate în fiecare zi câte două ședințe de pregătire sub îndrumarea „veteranului” Leonard Bibirig. Între cele două antrenamente zilnice, nu mai puțin de nouă jucători au susținut de curând și examenul de licență la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” – Suceava.
 

Astfel, Florin Dospinescu, Silviu Hapenciuc, Andrei Spiridon, Marius Ignat, Cezar Mihai, Răzvan Gavriloaia, Adrian Mitrea, Sergiu Zvanciuc și Victor Drăghici sunt proaspăt licențiați în domeniu. Emoțiile examenelor nu s-au încheiat însă pentru Cristian Bursuc. Student în ultimul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie, Bursuc va intra în „focurile” licenței în zilele următoare. De asemenea extrema dreaptă, Răzvan Gavriloaia, va susține la finele lunii iulie examenul de licență la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, specializarea Finanțe-Bănci. În altă ordine de idei, săptămâna viitoare, pe 9 iulie, „studenții” vor pleca într-un stagiu montan de 10 zile la Vatra Dornei, după care vor începe meciurile de pregătire. Tehnicianul Petru Ghervan și-a manifestat ieri îngrijorarea pentru organizarea Memorialului „Mihai Mironiuc” la care, în acest an, era anunțată participarea unor nume sonore din handbalul românesc. „ În aceeași perioadă, cei de la Bacău, vor organiza și ei un turneu amical asemănător, motiv pentru care am putea pierde acordul unor echipe care ne-au anunțat că vor veni la Suceava”, a precizat șeful băncii tehnice a universitarilor. Până la debutul Ligii Naționale de handbal masculin, programat pentru data de 6 septembrie, CS Universitatea Suceava va susține mai multe partide de verificare, atât în țară cât și în străinătate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI