Rugbi, Juniori

Prezență numeroasă la Memorialul „Constantin Macovei”

Crema rugbiului juvenil românesc s-a adunat sâmbătă la Gura Humorului pentru a participa la cea de-a X-a ediție a Memorialului „Constantin Macovei”. Competiția a reunit la start peste 200 de practicanți ai sportului cu balonul oval, de la cluburi din Suceava, Galați, Iași, Bârlad, Focșani, Cugir, Pașcani și Gura Humorului.
 

La finalul zilei a fost desemnată oficial o singură câștigătoare: gruparea CFR Pașcani, care s-a impus la grupa de vârstă 18-19 ani. „Această competiție și-a propus promovarea rugbiului în rândul copiilor, motiv pentru care am declarat un câștigător doar la grupa de copii născuți în 1989-1990. La secțiunile de vârstă 8, 10 și 12 ani organizatorii au decis să acorde tuturor echipelor premii în diplome, cupe sau mingi”, a precizat Dumitru Livadaru. Antrenorul sucevean și-a manifestat intenția de a organiza un turneu asemănător la sfârșitul lunii august, el primind în acest sens atât sprijinul federației de specialitate, cât și a Direcției Județene pentru Sport. Ediția din acest an a Memorialului „Constantin Macovei” a fost organizată de Fundația Umanitară Domus, sprijinită de Clubul Sportiv Gura Humorului, care a găzduit și jocurile turneului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: